Sistema SafePLus Max de Vileda Professional

Baietes de microfibra d’alta qualitat amb un dispensador innovador. El Sistema SafePlus Maxi és un dispensador de baietes per a la neteja professional. Les baietes de microfibra SafePlus MicronRoll Maxi netegen i desinfecten a el mateix temps. Estan pensades per a un sol ús i aconsegueixen els nivells més alts de neteja. Les baietes estan dissenyades per a una neteja ràpida i el més higiènica possible de totes les superfícies, fins i tot en zones d’alt risc, i per evitar el risc de contaminació creuada. A més, SafePlus MicronRoll Maxi està irradiat amb raigs gamma per a una major higiene.

Elimina les taques, la pols i fins i tot la brutícia més resistent, com els fluids corporals secs o les empremtes dactilars. Amb només aigua, poden eliminar el 99,51% del coronavirus boví i el 99,98% dels bacteris de les superfícies, el que les converteix en una ajuda de neteja indispensable. Simplement afegeix el desinfectant que prefereixis del gran assortiment que t’ofereix ilerda serveis i porta la higiene al màxim nivell.

Avantatges del dispensador de baietes de neteja

  • El seu PLUS en higiene: Elimina fins al 99.98% dels bacteris o gèrmens i el 99.51% de virus del coronavirus boví amb un rendiment líder en microfibres.
  • El seu PLUS en seguretat: El nostre sistema dispensador de baietes de neteja més higiènic i innovador del mercat amb tapa flexible antibacteriana i de tancament automàtic.
  • El seu PLUS en flexibilitat: Utilitza el producte de neteja o desinfectant de tu elecció i prepara-quan ho necessitis.
  • El seu PLUS en funcionalitat: La preparació és segura i fàcil, les baietes de microfibra sol ús duren més en condicions higièniques.

El dispensador de baietes de neteja d’alta qualitat per a professionals

El Dispensador SafePlus Maxi és el sistema dispensador de baietes de neteja més segur i innovador de Vileda Professional. El rotllo de baietes està segellat en una bossa de polietilè i encaixa perfectament en el dispensador, proporcionant una seguretat addicional durant la preparació, l’ús i l’emmagatzematge.

L’innovador sistema de tancament li proporciona una seguretat i funcionalitat addicional. La tapa flexible, antibacteriana i de tancament automàtic de l’dispensador garanteix que mai més deixaràs la tapa oberta. Les propietats antibacterianes certificades de la tapa flexible garanteixen que segueixi sent antibacteriana fins i tot després de 80 cicles d’autoclau.

El dispensador de baietes de neteja d’un sol ús està dissenyat per a la neteja de zones sensibles a la higiene. Existeixen nombrosos camps d’aplicació – el dispensador i les baietes poden utilizarse- a les sales d’examen i de pacients i als quiròfans dels hospitals, en zones de spa i piscines dels hotels, a la cuina ia la zona d’atenció a l’ públic dels restaurants, per netejar les màquines dels gimnasos.

Altres propietats del dispensador de baietes de neteja i les baietes:

  • Utilitza les tovalloletes amb el desinfectant o el detergent de neteja habitual.
  • Són resistents als dissolvents i a l’esquinç en condicions d’humitat,
  • Es pot utilitzar juntament amb el Carro Origo 2.

Estalvia en productes químics i de neteja per reduir l’ús de dissolvents i augmentar l’eficiència dels costos totals. Per a una neteja eficaç, fàcil i higiènica. Aconsegueix el dispensador de baietes de neteja professional i comença a optimitzar el procés de neteja ara mateix.