Garanteix el futur de la teva oficina i torna al teu lloc de treball amb seguretat gràcies a la tecnologia contactless dels assecadors de mans Airblade ™

  • Amb vistes a la tornada als llocs de treball, la tecnologia Airblade™ de Dyson, a diferència d’altres mètodes convencionals d’assecat de mans, contribueix a un ambient higiènic als lavabos gràcies a la seva modalitat contactless.
  • Seca les teves mans ràpida i higiènicament gràcies a el filtre d’aire HEPA, capaç de capturar el 99,95% de les partícules, entre les que es troben bacteris i virus, de l’aire que circula al bany i que passa a través del filtre.
  • Segons noves investigacions, comparat amb altres accions dutes a terme en el bany que comporten més aerosolització, els assecadors de mans Dyson Airblade™ proporcionen una solució més segura i eficient per assecar les mans ràpidament, en un moment en què la higiene és primordial.

Després d’un any treballant a distància en el marc de la pandèmia mundial actual, molts treballadors ja estan pensant en com afrontar la tornada a les oficines, tenint en compte la seguretat i certes exigències pel que fa a l’estat i la higiene dels espais de treball, entre els quals es troben zones comuns com els lavabos.

«Aquesta pandèmia mundial és la crisi més gran dels temps moderns i ha canviat totalment la nostra manera de treballar i la nostra concepció i actitud sobre la higiene», apunta Alex Knox, vicepresident de l’àrea d’Environmental Care de Dyson. «Mai ha estat tan important mantenir els espais compartits nets i tots volem tocar les coses el menys possible. Hem desenvolupat una manera d’assecar les mans ràpid, higiènic i sense contacte; i que, a més, no suposa elevats costos ni és perjudicial per al medi ambient com els són les tovalloletes de paper. Els nostres assecadors de mans Dyson Airblade™ es caracteritzen a més per contra amb un filtre HEPA que captura el99.95% de les partícules, entre les quals s’inclouen bacteris i virus, per eixugar les mans amb l’aire net del bany ».

S’estima que passem un terç de la nostra vida adulta en el treball i actualment és fonamental que les solucions per rentar i assecar les mans arribin en el llocs de treball per ajudar a controlar la propagació de gèrmens. Tots els assecadors de mans Dyson Airblade™ compten amb un filtre HEPA, de manera que et seques les mans amb aire net en comptes de amb aire contaminat, a més d’oferir un disseny contactless. Amb la tecnologia de l’assecador de mans Dyson Airblade 9kJ, dissenyat amb sensors de temps de vol que s’activen en 0,25 segons per proporcionar aire net, se superen els problemes que tenen els dispensadors de tovalloletes de paper i els assecadors de mans de botó ; a més, el seu funcionament és fins a un 99% més econòmic que els dispensadors de tovalloletes de paper, amb fins a un 85% menys d’emissions de CO2. És evident que es tracta d’una solució segura, higiènica i rendible per a qualsevol públic i transmet tranquil·litat als treballadors que tornen a les oficines, en un moment en què la higiene és fonamental i proveir a les oficines amb tecnologies higièniques i segures està a l’ordre del dia.

Com a part d’aquesta nova perspectiva sobre la higiene, Dyson ha dirigit un estudi amb un laboratori independent sobre diferents mètodes d’assecat després d’un rentat de mans ràpid o en profunditat i ha examinat l’aerosolització, la qual es va convertir en un tema de debat al començament de la pandèmia. Aquest estudi demostra que la tecnologia AirbladeTM de Dyson és una solució segura i higiènica per als lavabos, sobretot si la comparem amb les tovalloletes de paper; de manera que assegura als empresaris i als treballadors que els assecadors de mans Dyson Airblade™ són essencials en els banys, precisament en aquests temps en què resulta preocupant tornar a les oficines.

«Com sabem, les mans humides poden transmetre fins a mil vegades més bacteris que les mans seques», assenyala Salome Giao, investigadora de Dyson. A més, explica: «Volem assegurar-nos que les persones es renten i s’assequen les mans adequadament i acabar amb els mites sobre l’aerosolització i els assecadors de mans», i afegeix: «no dotar els lavabos d’una opció d’assecat a causa de la desinformació pot incrementar la propagació de gèrmens i és absolutament antihigiènic ».

En què consisteix l’estudi i què suposa per als treballadors?

Aquest nou estudi s’aprova Dyson Airblade™ com una manera segura i higiènic de rentar-se les mans. En aquest estudi independent, tant les mans esbandides amb aigua (i sense sabó) com les mans rentades amb sabó durant 20 segons s’assecaven posteriorment utilitzant un assecador de mans Dyson Airblade™ o tovalloletes de paper. L’objectiu era determinar l’efecte dels diferents mètodes d’assecat de mans pel que fa a la concentració d’aerosols i bacteris en l’aire. Els resultats de l’estudi han demostrat que els aerosols es poden generar en els banys per mitjà de diferents accions, com caminar o utilitzar l’aixeta. També, ha revelat que, en general, eixugar-se les mans amb un assecador Dyson Airblade™ no presenta diferències estadístiques pel que fa a aquestes accions realitzades al lavabo, com caminar o rentar-se les mans.

Igualment, ha demostrat que l’augment en el nombre d’aerosols i bacteris després de l’assecat amb qualsevol dels assecadors de mans Dyson Airblade™ és comparable als números obtinguts quan fem servir tovalloletes de paper per assecar-nos les mans. D’aquesta manera, es dissipa qualsevol tipus d’incertesa que provoca aquesta tecnologia durant el procés. A més, cal destacar que la tecnologia Airblade de Dyson és contactless, precisament en un moment en què les persones tenen més present el que suposa tocar superfícies com els dispensadors, els manillars de les portes o els botons. En un estudi mundial sobre la higiene realitzat al juliol de 2020, Dyson va examinar com el comportament al bany i pel que fa a la higiene de les mans en general, ha canviat des que la COVID-19 va començar. L’estudi va revelar que els lavabos mantinguts en condicions inadequades generen preocupació entre els usuaris, dels quals el 40% desconfien quan han de prémer el botó dels assecadors de mans per poder usar-los. El 58% dels enquestats van seleccionar assecadors de mans amb activació sense contacte com l’opció que més els tranquil·litzaria i un 47% addicional va afirmar que els assecadors de mans amb filtre, els quals netegen l’aire, els farien sentir més tranquils quan s’assequen les mans.