Amb la nostra segona aparició en ISSA INTERCLEAN 2018 a Amsterdam, DHYS Group es presenta fermament amb un grup multinacional, creixent amb nous socis, nous proveïdors i nous clients dels seus comptes internacionals.

En el seu estand de l’Hall 8, van ser presentats diferents consultors experts dels seus set grups membres d’aquesta Associació: GVS Group (Alemanya), GEH Groupe Europe Hygiene (França), Grup DINO (Espanya), We Itàlia (Itàlia), Europap (Eslovènia ), socius Network (Gran Bretanya) i Eurosan (Bòsnia & Hercegovina).

Amb més de 120 companyies de tradició familiar a 25 països, el Grup ha anat expandint el seu impacte en el mercat europeu. Més de 80,000 productes en oferta, i prop de 3,000 empleats a el servei de el projecte.

En aquesta fira celebrada a Amsterdam, DHYS Group no només ha donat informació de la seva cartera de fabricants i marques, sinó que també ha mostrat els diferents avantatges de les compres globals i de la gran xarxa de logística i transports amb més de 1,200 vehicles, seva eficient solució e-commerce i una estratègia de desenvolupament sostenible.

DHYS Group va presentar les companyies Diversey, Duni, Kimberly-Clark, Essity, Tana, Unger, Vileda and Wepa com Partners Estratègics. Van ser presentats una selecció de productes en la seva gran showroom, a l’igual que recursos audiovisuals en el qual poder entendre i conèixer la magnitud d’aquest projecte internacional en constant creixement.