En aquest article, us proporcionarem una guia detallada per fer una neteja impecable a les habitacions d’un hotel. Sabem que la neteja és un aspecte fonamental per garantir la satisfacció dels hostes i mantenir una imatge positiva de l’establiment. Et descobrim els passos que cal seguir per aconseguir una neteja eficient i d’alta qualitat.

Passos per a Neteja Professional d’Habitacions d’Hotel

Imagina que els teus clients en entrar a la teva habitació d’hotel i es trobin amb un espai impecable, fresc i acollidor. Tots desitgem gaudir d’una estada còmoda i relaxant, quan dormim a un hotel però saps què és el que es necessita per aconseguir aquest nivell de neteja professional que tots busquem?

En aquest article, revelarem els secrets darrere una neteja d’habitacions d’hotel que marcarà la diferència. Prepara’t per descobrir els passos essencials per aconseguir una neteja que impressionarà als teus hostes i els farà tornar una vegada i una altra!

Preparació de l’entorn de treball

Abans de submergir-nos a la neteja, és essencial preparar l’entorn de treball. Col·loca un avís a la porta per indicar que s’està duent a terme la neteja i, en la mesura que sigui possible, deixa la porta oberta per millorar la ventilació. Assegureu-vos de comptar amb tot l’equip necessari, des de carros de neteja fins a productes químics de qualitat, adaptats a cada tipus de superfície i mobiliari.

A ilser grup disposem de tots els productes de neteja professional que necessites per dur a terme la neteja en hotels perfecta.

Ventilació de l’habitació

La ventilació és clau per a una neteja eficient. Obre totes les finestres i mantingues la porta oberta per permetre que l’aire fresc circuli i les olors desagradables es dissipin.

Recollir Restes i Escombraries

Comença recollint totes les restes i escombraries que hagin deixat els hostes anteriors. Assegureu-vos de buidar les papereres i eliminar qualsevol objecte no desitjat. Si trobeu articles oblidats, dipositeu-los a la secció d’objectes perduts perquè els hostes puguin recuperar-los.

Retirar Roba de Llit, Tovalloles i Catifes

Retira tota la roba de llit, tovalloles i fins i tot les catifes si n’hi hagués al bany. Porta-les a la bugaderia per a una neteja i desinfecció completa. Deixa que el matalàs es ventili abans de col·locar llençols nets.

T´oferim una àmplia gamma de detergents i suavitzants per a tot tipus d´aigües i taques, consulta’ns sense compromís.

Eliminació de la Pols

No oblidis eliminar la pols de totes les superfícies, incloent-hi mobles, portes i finestres. Fa especial atenció a les àrees més propenses a acumular pols i al·lèrgens.

Neteja del bany

El bany és una part crucial de neteja d’habitacions d’hotel. Dedica temps per netejar i desinfectar minuciosament totes les àrees, des del vàter fins al lavabo i la dutxa. Escombri i frega el terra i canvia les tovalloles i estoretes de bany per assegurar una experiència fresca i confortable per als nous hostes.

Fer el Llit

El procés de fer el llit inclou retirar i reemplaçar la roba de llit, matalassos i coixins. Col·locar llençols nets.

Verificació Final

Abans de donar per acabada la neteja, realitza una verificació final per assegurar-te que tot estigui al seu lloc i en perfectes condicions. Assegureu-vos que la il·luminació funcioni correctament i que tots els elements decoratius estiguin al vostre lloc.

Tot llest per rebre el següent hoste

Seguint aquests passos, aconseguiràs un entorn net, higiènic i acollidor per als hostes. Recorda que una neteja impecable és essencial per crear una impressió duradora als visitants i generar fidelitat al teu establiment. Esperem que aquest article us hagi estat d’utilitat i us convidem a seguir explorant el nostre bloc per a més consells sobre neteja i productes professionals!