Tots sabem que la brutícia visible no és res més que una part de la que hi ha. La brutícia que passa desapercebuda a primera vista és l’amenaça més important per a la salut i la higiene, ja que hi ha perillosos microbis que troben en el contacte humà la seva via de propagació i sobreviuen fins a 48 hores.

Mantenir els vàters i els urinaris nets i sense males olors és una part fonamental de qualsevol programa de neteja. Amb els bacteriostàtics els vàters i els urinaris estaran sempre nets i en perfecte estat.

Els bacteriostàtics funcionen com a solució d’higiene ambiental que neutralitza la propagació dels bacteris. Aquesta és la raó principal per la qual no els hem de confondre amb els bactericides, ja que aquests últims, directament, les maten. Però els bacteriostàtics també es consideren desinfectants? La resposta és un rotund sí, i en les línies següents detallem tots els seus usos i avantatges.

Ús dels bacteriostàtics

En la higienització d’aigües i sanitaris, així com a l’àmbit de la medicina, substàncies bacteriostàtiques com l’àcid bòric, làctic i certs antibiòtics són enormement eficaços per eliminar bacteris. I és que, encara que no en produeixen la mort, inhibeixen el seu creixement i propagació. L’efecte final acaba sent l’envelliment del microorganisme i, per tant, la seva mort.

Avantatge dels bacteriostàtics

En definitiva, els bacteriostàtics també són desinfectants. De fet, a més de les substàncies emprades per destruir els microorganismes, també es defineixen com a desinfectants les fórmules que inhibeixen la seva propagació, que exerceixen la seva acció sobre superfícies o objectes inerts fonamentalment.

La millor carta de presentació de les empreses

Tant en lavabos públics com privats, així com en altres espais tendents a l’acumulació de bacteris, els bacteriostàtics són el millor aliat per mantenir la higiene ambiental en condicions òptimes. Tinguem en compte, a més, que la qualitat de l’aire interior es veu afavorida, generant ambients nets i on s’està a gust. En aquest sentit, la higiene és la millor carta de presentació de qualsevol empresa dedicada a donar serveis de neteja públics o privats.

Un salt qualitatiu en el manteniment dels serveis

L’ús de bacteriostàtics també afavoreix un manteniment millor tant preventiu com correctiu. Com que evita les acumulacions de calç i bacteris, manté clares les canonades. En última instància, preveu els embussos, aconseguint un important estalvi en fontaneria.

D’altra banda, sabies que les fórmules bacteriostàtiques poden connectar-se amb diversos inodors, proporcionant un important estalvi d’aigua?

Elimina el problema d’arrel

Mentre que els bactericides van al símptoma (la brutícia o les males olors que generen els bacteris), els bacteriostàtics eliminen el problema d’arrel, evitant el naixement dels microorganismes. En conseqüència, les despeses en productes de neteja per a sanitaris es redueixen al mínim.

Cinc bons motius per triar els nostres sistemes bacteriostàtics:
  1. És la solució més efectiva per mantenir els vàters i els urinaris nets, higiènics i presentables
  2. Sistema d’accionament sense contacte que redueix el manteniment i evita que el personal de neteja hagi d’entrar en contacte amb bacteris perillosos
  3. Bio formulació amb la concentració més elevada de bacteris que dissolen la tosca úrica per reduir la seva acumulació i eliminar les males olors en origen
  4. Sistemes provats, fiables i duradors
  5. Sembla net, és net. Unes instal·lacions ben cuidades augmentaran la confiança dels empleats i la satisfacció dels clients i visitants

Necessites solucions d´higiene ambiental per crear ambients frescos i agradables? Dóna un salt qualitatiu als teus serveis i contacta’ns, disposem d’una àmplia gamma d’aparells bacteriostàtics i higienitzadors amb recàrrega i manteniment. Truca’ns!