A la indústria alimentària hi ha d’haver poc marge d’error quan es tracta de la higiene en l’elaboració d’aliments. El repte de mantenir les normes és important i el 54% dels directors de producció afirmen que és difícil motivar els treballadors perquè compleixin els protocols de seguretat i higiene alimentària, segons un estudi de Tork entre els directors de producció d’aquesta indústria.

L’any passat va augmentar el control sobre la higiene en l’elaboració d’aliments, un sector que ja compta amb normes rigoroses. Tot i això, la investigació mostra que el 82% dels processadors d’aliments van experimentar, en l’últim any, una reducció de la capacitat de producció a causa de la contaminació creuada, basada en l’incompliment, per part dels empleats, dels protocols de seguretat i higiene dels aliments. El Sistema d’estacions de rentat de gran capacitat de Tork ha estat dissenyat específicament per fer front als nous reptes a l’entorn del processament d’aliments.

“A mesura que els directors de producció s’esforcen per mantenir un alt nivell de compliment de la higiene, l’elecció de les millors solucions pot marcar una gran diferència”, comenta Jenny Turner , directora de Màrqueting del negoci d’higiene professional de Essity. “Estem orgullosos de presentar el Sistema d’estacions de rentat de gran capacitat de Tork, que ha estat dissenyat amb les millors prestacions de la seva classe, específicament per abordar el desafiament de mantenir els protocols d’higiene en el processament d’aliments, alhora que dóna suport a la productivitat i la sostenibilitat”.

Sistema d’estacions de rentat de gran capacitat de Tork

El sistema d’estacions de rentat de gran capacitat de Tork, amb certificació APPCC International, promou:

La higiene
  • Recanvis de gran capacitat perquè les tovalloles de mà estiguin sempre disponibles
  • Dispensació d’una sola vegada, de manera que els treballadors només toquen allò que agafen
  • Disseny durador resistent alʻaigua, que permet millorar lʻeficiència ja que manté els recanvis protegits
Productivitat
  • Es garanteix la reducció dels intervals de manteniment a lhora de substituir-los
  • Han estat dissenyats per resistir les altes temperatures, sense necessitat de ser coberts o retirats de la paret
Sostenibilitat
  • Recanvis amb certificació FSC
  • Paper amb certificat Ecolabel

El 97% dels directors de producció afirma que comptar amb dispensadors d’higiene resistents, fàcils de mantenir i ben assortits en llocs molt visibles és fonamental per millorar el compliment de la higiene. Amb el Sistema d’estacions de rentat de gran capacitat de Tork, juntament amb altres solucions d’higiene líders al sector, com el dispensador de draps plegats Tork i el dispensador manual per a la cura de la pell, els directors de producció poden estar segurs que les instal·lacions estan equipades per ajudar a mantenir la higiene, augmentar l’eficiència operativa i manejar les pressions d’un entorn rigorós, com és el de la indústria alimentària.