Tork PaperCircle® és un exclusiu servei de reciclatge de tovalloles de mà de paper. Junts, podem fer que el teu negoci sigui circular en recollir i reciclar les tovalloles de mà de paper usades i transformar-les en productes nous, convertint així els residus en un recurs. Tork PaperCircle® t’ajuda a complir els teus objectius de sostenibilitat en reduir la quantitat de residus fins a un 20%1 i les emissions de carboni de les tovalloles de mà fins a un 40%2 . És una potent declaració del teu compromís amb la sostenibilitat, tant per als visitants com per als empleats. El servei ja està disponible a diversos mercats europeus

Con Tork PaperCircle®, la teva empresa pot reduir les emissions de carboni de les tovalloles de mà de paper almenys en un 40%

Així és com funciona Tork PaperCircle

Tork PaperCircle® es basa en una col·laboració sòlida entre la seva empresa, els gerents d’instal·lacions i les empreses de reciclatge, per garantir que el servei sigui eficient, sostenible i satisfaci les seves necessitats

Els teus visitants i empleats utilitzen els lavabos com de costum, però llencen les tovalloles de mà de paper en una paperera separada després d’assecar-se les mans

El personal de neteja buida les papereres, però separa les tovalloles de mà a la cistella

El nostre soci de reciclatge recull les tovalloles de mà de paper i les porta a la fàbrica local d’Essity, on es reciclen per fabricar nous productes de paper

Les tovalloles de mà usades s’incorporen de nou al cercle com a noves tovalloles i altres productes de paper

Crea valor sostenible amb Tork PaperCircle®

Tork PaperCircle® és fàcil d’implementar i, amb una inversió mínima, us ofereix accés a un servei circular únic que permet a la vostra empresa tancar el cercle de les tovalloles de mà de paper. També crea valor per al teu negoci en permetre’t:

  • Reduir la petjada de carboni
  • Reduir els residus
  • Adoptar un enfocament circular i tancar el cercle
  • Aconseguir els teus objectius de sostenibilitat

Contacta’ns

Estàs preparat per entrar al cercle?