Som conscients de la importància que tenen els productes que respecten el medi ambient garantint un futur sostenible. No només oferim als nostres clients productes de la màxima qualitat, sinó que a més volem que la nostra gamma de productes ocasioni el menor impacte mediambiental, garantint-ne la biodegradabilitat.

Disposem d’una gran varietat de productes de neteja professional, avui volem parlar-vos de 2 dels nostres favorits per al rentat i cura de la roba. Són de la casa Prominent Chemical

Laundry Matic

Additiu Alcalí amb Segrestants

Additiu alcalí per al prerentat i rentat de roba en situacions molt extremes on cal una major aportació d’alcalinitat. S’ha de fer servir en combinació amb un detergent o humectant. Evita la incrustació inorgànica sobre els teixits, afavorint la blancor i la conservació dels mateixos

Laundry Matic Humen

Humectant Enzimàtic

Additiu humectant de caràcter neutre, amb alt poder neteja. S’aplica a les fases de prerentat i rentat. El seu poder humectant fa que penetri ràpidament a la brutícia, dipersant-la i arrossegant-la. Els seus enzims fan que sigui un producte efectiu en taques d’origen proteínic. La temperatura òptima de treball és mitjana i/o alta

Tenim el producte adequat per a cada solució de neteja

laundry protect
Protector de Fibres Tèxtils
laundry soft alpino
Suavitzant Concentrat Perfumat
laundry matic neo
Neutralitzant Líquid Clor i Alcalinitat
laundry matic clor
Blanquejant Líquid Clor Actiu
laundry matic oxe
Blanquejant Líquid Oxigen Actiu
laundry matic oxe plus
Blanquejant Baixa Temperatura Peracètic
laundry matic pro
Sabó roba delicada Color / Humectant
laundry energy
Additiu Alcalí Concentrat amb Segrestants
laundry complet
Sabó líquid concentrat Complet
laundry matic enzimàtic
Desengreixant Enzimàtic
laundry recovery
Recuperador Tèxtil