Les tovalloletes humides per a la neteja de superfícies de Tork són una manera còmoda i eficaç de netejar les superfícies quan no hi ha aigua, alhora que protegeixen les superfícies delicades, els aparells electrònics i els processos.

Ho sabies? Tork Tovalloles Humides per a Neteja de Superfícies

Qualitat professional per a una neteja de superfícies eficaç.

La seva resistent textura i gran capacitat d’absorció fa que sigui ideal per eliminar l’oli, el greix, els lubricants i la brutícia

0cm
Ample del rotllo
0m
Longitud del rotllo
0cm
Longitud de la fulla
0pax
Nombre de Serveis
Fabricats amb polièster i Viscosa

Les fibres de viscosa s’obtenen a partir de la polpa de cel·lulosa. La cel·lulosa es dissol en una solució alcalina per una reacció química amb el disulfur de carboni i després es fila en fibres en un bany d’àcid giratori. A continuació, es renten les fibres, s’assequen i es tallen a la longitud desitjada.

La fibra de polièster s’obté a partir de l’àcid tereftàlic i l’etilenglicol, que reacciona mitjançant la condensació a la resina del polièster. La resina fosa es fila en fibres mitjançant filadors i es refreda amb aire. A continuació, es tallen les fibres a la longitud desitjada.