PVAmicro

Els millors resultats amb la nostra baieta de microfibra de més èxit

Vileda Professional utilitza les últimes tecnologies per inventar i produir solucions de neteja més eficients per reduir el teu treball. La nostra baieta de microfibra més exitosa, PVAmicro, aconsegueix resultats de neteja sense ratlles en un sol pas a través d’una tecnologia de recobriment única. La baieta patentada PVAmicro absorbeix una gran quantitat d’aigua així com altres líquids i els allibera de forma homogènia.

L’estructura llisa de la superfície de la baieta PVAmicro assegura l’alliberament de partícules de brutícia fàcilment. Treballa amb la millor baieta de microfibra de múltiples usos i aconsegueix el teu màxim rendiment. La neteja mai va ser més fàcil.

Compra la teva PVAmicro ara!

Els beneficis de la baieta PVAmicro

  • Microfibres extra fines – molt alt rendiment de neteja.
  • Eficiència avançada en l’eliminació de la brutícia greix per obtenir resultats brillants.
  • Màxima capacitat d’absorció per a una neteja eficient en el moment.
  • Molt ràpid i fàcil d’aclarir.
  • Alt rendiment de cobertura a causa de l’alliberament homogènia d’aigua.

Alta eficiència de treball amb la baieta de neteja PVAmicro

La baieta PVAmicro és ideal per a tot tipus de superfícies dures, com mobles d’oficina, vidres o acer inoxidable i també és capaç de mantenir el seu nivell d’alt rendiment durant un llarg període de temps. El PVAmicro té 40 vegades menys residus de partícules després de la rentada en comparació amb les teles de microfibra teixides comuns. L’exclusiva tecnologia de revestiment proporciona una màxima capacitat d’absorció en combinació amb resultats sense ratlles i s’ajusta especialment a les demandes relatives a la neteja de grans superfícies en un temps reduït.

Quan es posa en aigua, la baieta es torna molt suau i flexible. Això li permet netejar superfícies delicades com miralls o acer inoxidable. El PVAmicro té un tacte suau i una alta capacitat d’absorció. La baieta elimina la brutícia greix de manera eficient per obtenir resultats brillants i és ideal per al sistema de la cubeta.

Utilitza la baieta PVAmicro per a qualsevol superfície dura i estalvia temps amb els seus eficients característiques de neteja. La seva resistència també reduirà les despeses, ja que dura molt de temps. Simplement renti-ho a fons després d’usar-lo i et servirà per un llarg període. Necessites una baieta amb resultats extra brillants? Mira la baieta MicroClean Plus.

Demana la teva PVAmicro ara!