En Ilerda Serveis sabem de la importància de la previsió, i més en els temps que corren. Mai s’està preparat per a tot, però pots apropar-te si segueixes llegint aquestes recomanacions d’Ilerda Serveis , som experts en higiene i neteja professional amb més de 30 anys d’experiència.

Recomanacions de seguretat per als més previsors. Els 4 productes imprescindibles que no poden faltar per estar preparat i protegit són:

  • Desinfectant de mans
  • Desinfectant de superfícies
  • Guants
  • Màscares

Hi ha molts models de guants i mascaretes, també hi ha diferents productes i formats per als desinfectants, ja siguin desinfectants de mans com desinfectants de superfícies.

Pregunteu-nos mitjançant qualsevol canal de comunicació que posem a la teva disposició a la nostra web (xat, correu electrònic o telèfon) i estarem encantats de trobar la solució en higiene i desinfecció professional que millor s’adapti a les teves necessitats.

Nosaltres estem preparats, i tu?